MENGENAI FEREENA MARKETING

Fereena Marketing Sdn Bhd telah ditubuhkan pada tahun 2016 oleh Datin Sabrina Binti Ahmad iaitu Pengarah Urusan Fereena Marketing Sdn.Bhd sekarang. Syarikat ini berdaftar dibawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dengan nombor pendaftaran 1225817-A. Produk-produk Fereena dikilangkan di kilang berstatus GMP dan lulus Biro Farmasi Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan berstatus Halal JAKIM. Kilang tersebut, DBY Smart Trading, terletak di Jitra, Kedah.

Fereena Marketing mempunyai hampir 200 pekerja-pekerja yang berwibawa, bekerja dibawah jabatan-jabatan mengikut kepakaran masing-masing. Fereena Marketing mempunyai hampir 100 jenis produk kecantikan dan kesihatan yang melingkupi pelbagai jenis kegunaan.

Kami telah memperolehi beribu testimoni yang berjaya daripada pengguna-pengguna produk Fereena. Selain itu, kami mempunyai khidmat pelanggan yang cekap memberi nasihat kepada pelanggan-pelanggan Fereena yang mempunyai masalah kecantikan dan kesihatan.

VISI

Untuk membekalkan supplements dan vitamin herba semulajadi untuk kecantikan, kesihatan & slimming.

MISI

Memasarkan produk -produk supliment berasaskan multivitamin dan herba untuk kesihatan dan kecantikkan yang mendapat kelulusan daripada NPRA dibawah seliaan KKM.

Memasarkan produk-produk kosmetik yang bebas dari kimia terlarang untuk pasaran malaysia dan antarabangsa daripada NPRA dibawah seliaan KKM.

PENGASAS

pengasas fereena marketing Datin Sabrina Ahmad
DATIN SABRINA BINTI AHMAD
Pengasas Produk Fereena Beauty Care

KELULUSAN

gmp logo
halal logo
fereena logo halal
fereena logo kkm
fereena made in malaysia

PASUKAN KAMI

DATIN SABRINA BINTI AHMAD PENGARAH URUSAN fereena marketing

DATIN SABRINA BINTI AHMAD

PENGARAH URUSAN

fereena marketing SYED AL-FIRDAUS BIN SYED AHMAD ARIFFIN SALES MANAGER

SYED AL-FIRDAUS BIN SYED AHMAD ARIFFIN

SALES MANAGER

MUHAMAD SUFFIAN BIN SALAHUDIN MARKETING MANAGERfereena marketing

MUHAMAD SUFFIAN BIN SALAHUDIN

MARKETING MANAGER

HUBUNGI KAMI

04- 450 0712 / 012-655 7204

error: Content is protected !!