Grobac

Grobac Whewable Tablet mempunyai kebaikan membuat rambut tidak luruh dapat meguatkan akar rambut serta mencepatkan pertumbuhan anak bary dengan cepat.

Ferwhite

FER’WHITE L-GLUTATGIONE dapat mencerahkan dan gebukan kulit 1 badan serta dapat membantu melangsingkan badan,membersihkan kulit daripada jerawat yang teruk,menghilangkan jeragat /pigmentasi, hilangkan parut dn liang pori terbuka, kulit terasa anjal dan tegang.Memberi vitamin A, B,C, D, E, dan K untuk kulit.

Lemontab

LEMONTAB MRZ LEMON PLUS mempunyai kebaikan mendapat menurunkan berat badan,mengawal selera makan,mengawal kolestrol,membuang toksin dalam badan dan tidak perlu diet.

Lipmatte

FEREENA LIPMATTE menjadikan bibir kalis air dan tahan lebih lama, tidak melekit, tidak meninggalkan kesan, membantu memunggilkan bibir, warna yang soft dan trend dan bibir rasa ringan.

Lovella

LOVELLA.CO by FEREENA BEAUTY adalah supplement untuk merawat masalah dalaman wanita seperti bau busuk di Miss V, gatal gatal dan ruam, mengetatkan otot Miss V, Lovella melembapkan kawasan Miss V, merawat keputihan atau lendir berlebihan.

Pinkylips

FEREENA PINKY LIPS mempunyai kebaikan ialah tidak mengeringkan bibir, memberikan bibir berasa lebih “MUNGHIL” dan sesuai untuk semua jenis kulit. Sesuai dipakai harian dapat merawat bibir, mesra wudhuk dan tahan sehingga 12jam.

fereena logo pishine gelap

PiSHine

PiSHine FEREENA BEAUTY adalah produk untuk kulit yang bermasalah  dan sangat sesuai digunakan oleh setiap lapisan masyarakat. PiSHine dapat membantu mencerahkan kulit dan menghilangkan jeragat di muka.

LeCeen Fereena marketing

Le Ceen Powder

FEREENA LE CEEN* Mempunyai kelebihan  dapat melancarkan sistem pencernaan *(melawaskan)* dan juga membantu membakar lemak, mengawal kadar kolestrol,mengatasi sembelit,membantu menstabilkan jantung. Le Ceen juga dapat mengatasi masalah darah tinggi dan dapat membantu mengawal kadar gula di dalam darah.

LeCeen Fereena marketing
Darkspot fereena marketing

Darkspot Serum

Darkspot Serum Fereena ini dapat menghilangkan jeragat, bintik-bintik dan parut gelap . Gluconobacter/Honey Ferment Filtrate mempunyi fungsi pengelupasan yang boleh mengurangkan warna coklat pada kulit disebakan oleh melanin.

error: Content is protected !!